• Mandelhuset (map)
  • Tysnes, Våge
  • Tysnes
  • Norge

"Eg vil vere her" er den nye songen til Sigrid Moldestad. Det passer bra, for det er her me vil ha ho. Etter ho fortrylla publikum i Onarheim kyrkje under Tysnesfest 2016, er me stolt og glad for å kunne presentera Sigrid Moldestad på Mandelhuset den 11. november. Me gler oss til ein intimkonsert utan sidestykke.

 

“Eg vil vere her”

“Eg vil vere her” er første smakebit fra det kommende albumet til Sigrid Moldestad som slippes til høsten. Sangen er en hyllest til livets evige mysterium og alle gåtene vi ikke har svar på.

“Singelen er resultatet av framtidsangsten som satte seg i kroppen i fjor høst, med alle forandringene i verdensbildet. Det har gitt meg en økende bekymring for den verden vi skal etterlate til våre barn. Jeg merket at jeg ble veldig opptatt av de som står meg nærmest og fikk et enda sterkere ønske om å holde de i handa og være her for de. Lenge..” forteller Sigrid Moldestad

Konserten byrjar kl 21:00, me tar imot bordreservasjoner og serverer ein tre-retter kl 18:00. Dette er ein perfekt anledning til å samlast med venar eller for å samla dei ansatte i bedrifta di.

 

Lokale: Festsalen, stolrekker.
Showmeny kl 18:00: Det blir dekt opp både i Sjøhuset og i "gamle Mandelhuset". kr: 990,- (middag inkl. vinpakke, billett)
Bestilling av showmeny blir gjort på epost: patrick@mandelhuset.no
Konsertstart: 21:00 (dørane lukkes kl 21:00 for å forhindre forstyrrelser utover konserten)
Pris: 350,- (+ billettavgift.) Kjøp billett HER.