Mandelhuset Restaurant - Pub - Selskapslokale

Velkommen til oss

Gjennopning av kjøkenet!

Frå fredag 4. april held Mandelhuset restauranten ope på dagtid. Med ein heilt ny og spanande meny lover me deg mange koselige og kulinariske opplevingar på Mandelhuset.

 

Nytt frå i år blir at me kjem til å ha ein «dagens tre-rettar». Den vert endra for kvar helg, men prisen vil alltid vere kr. 330. Med dette lovar me og overraska dykk med mange gode smakar av verdas ulike delikatesser.

 

Som ein feiring av nyopning av kjøkkenet vil me og ha livemusikk på laurdagskvelden. Årstein frå Fitjar tek turen og vil spele mykje god musikk for oss! Cc: 100,- etter kl. 22:00.

 

Opningstider på kjøkenet frå 4.april til 6. juni:

Fredag: 16:00 - 21:00
Laurdag: 13:00 - 21:00
Sundag: 13:00 - 20:00
Mandelhuset på Tysnes er ein restaurant og pub som har som hovudmål å gje Tysnes eit verdig tilbod innan selskap, servering og underhaldning. Me har ein koseleg restaurant inne på Mandelhuset med plass til om lag 40 gjestar. Sjøhuset sto klart i 2009 og er blitt eit selskapslokale me kan ver stolt over, og er perfekt for deg som ønskjer ein kveld aleine med dine.Me har dyktige servitører som tar seg av deg når du kjem til oss, og kjøkkensjefen sørger for førsteklasses retter.

Mandelhuset er her for deg, og det vil me alltid ver. Du er velkommen!


Siste nye hjå oss er markisen me har fått montert på uteserveringen opp mot vegen, her kan me sitja varmt og godt i ly frå ver og vind. I tillegg har me fått utvida serveringen ute til 02:00 med alle rettigheter.