Koldtbord og Tapas

Med kjærleik og fagkunnskap i bunn, gjer me alt for å skape de perfekte rammene til ditt neste selskap.

Koldtbord.

Vår vri på det norske tradisjonelle koldtbordet, med moglegheit til å utvide med enkelte varmrettar. Min 25 personer, 2 ukers bestillingstid.

  • Eplenakkjen`s røykelaks, servert med eggerøre

  • Roastbiff, servert med syltet løk, tartarsaus

  • Sjøkreps med estragonsmør

  • Kalkunfilet servert med waldorfsalat

  • Bacon med lønnesirup fra eplenakkjen 

  • Ost fra Myrdal, valnøttknekkebrød og chutney.

  • Grønn salat

  • Spekemat frå Tronfjell

  • Potetsalat

  • Smørloff, rugbrød og smør. 

    Pris på huset: 580,-
    Pris catering: 480,-

    m/varmmat 150kr ekstra:

  • Kyllinglår

  • Karbondaer med karamelisert løk

  • Bakte krydderpoteter

    Tilleggsvalg kald, 60kr pr stk:

  • Reker med majones og sitron.

  • Pastasalat

  • Brokkolisalat


    Tilleggsvalg varmmat 60kr pr stk:

  • Sliders med coleslaw og spicy sliders og sliderbuns.

Tillegsvalg Dessert 120,- :

  • Vaniljepannacotta, blåbærsirup, friske blåbær.

  • Sjokolademousse, sjokoladejord, friske bringebær.

Tapas

Småretter frå norske råvarer, fingermat og små smaksbomber som er det perfekte sosiale måltidet. Min 15 personer, 2 ukers bestillingstid.

  • Kjøttboller, servert med tomatsaus

  • Marinerte kyllinglår,

  • Grønne oliven

  • Brokkolisalat

  • Fana brie, pepparost fra Myrdal, valnøttknekkebrød, tranebærchutney

  • Bakte krydderpoteter

  • Foccacia, pisket urtesmør og aioli.

    Pris på huset: 350,-
    Pris catering: 320,-
    (uten påfyll)

    Tillegsvalg 50,- kr:

  • Bacondadler

  • Pastasalat

  • Røkt ørret wrap med krydret rømme og ruccola.

Våre selskapslokaler.

  • Butikken

    HOVEDHUSET, GAMLE BUTIKKEN TIL KÅRE JOHNSEN

    Det opprinelige huset frå 1923, nyttast til restaurant og bar til dagen, men kan og nyttast til lukka selskap.

  • Festsalen

    NYBYGGET FRÅ 2017

    Festsal utsmykka med lokal kunst, velurgardiner og rustikke bord. Plass til 70 gjestar, kan lukkast heilt av frå resten.

  • Sjøhuset

    CHAMBRE SÉPARÉE

    Sjøhuset, tidlegare lager til butikken, vart bygga om til selskapslokale i 2009. Plass til 20 gjestar. Eit bygg for seg sjølv.

  • Naustet

    VÅRT NYE CHAMBRE SÉPARÉE

    Naustet har stått på nabotomten sida 1920. I 2020 forvandlet me det til ein koseleg stova, perfekt til selskap og glede.