À la carte - Julemeny - meny er gjeldende frå 6. nov.
Julen er ei tid for samling og tradisjonar, og me ønskjer å by på ein julemeny som speglar nettopp det. Med pinnekjøtt, lutafisk og ribba av høgste kvalitet, legg me vekt på å servera dei beste versjonane av dei rettane som varmer hjarta, sjelen og magen.
Samstundes held me fram med å tilby vår à la carte-meny, som bygger på konseptet "vårt daglege brød". Me trur på dei små, men vesentlege gledane i kvardagen, og at dagleglivet blir rikare med felles måltider i godt selskap.
På Mandelhuset fokuserar me på fagkunnskap og kjærlighet i matlaginga. Kvar rett me serverar skal være gjenkjennbar og klassisk, men samstundes skal me prøva ut nye ting. Målet er å overraske deg litt; å tilby noko spesielt som du ikkje finn heime.
Me ser fram til å dela denne spesielle tida av året med deg, og ønskjer deg velkommen til ei god matoppleving hos Mandelhuset.
Våre selskapslokaler.
-

Butikken
HOVEDHUSET, GAMLE BUTIKKEN TIL KÅRE JOHNSEN
Det opprinelige huset frå 1923, nyttast til restaurant og bar til dagen, men kan og nyttast til lukka selskap.
-

Festsalen
NYBYGGET FRÅ 2017
Festsal utsmykka med lokal kunst, velurgardiner og rustikke bord. Plass til 70 gjestar, kan lukkast heilt av frå resten.
-

Sjøhuset
CHAMBRE SÉPARÉE
Sjøhuset, tidlegare lager til butikken, vart bygga om til selskapslokale i 2009. Plass til 20 gjestar. Eit bygg for seg sjølv.
-

Naustet
VÅRT NYE CHAMBRE SÉPARÉE
Naustet har stått på nabotomten sida 1920. I 2020 forvandlet me det til ein koseleg stova, perfekt til selskap og glede.