Koldtbord og Tapas

Med kjærleik og fagkunnskap i bunn, gjer me alt for å skape de perfekte rammene til ditt neste selskap.

Assortert matoppsett med ribbe, søtpotetfries, sliders, bao-boller, salat med kirsebærtomater, bringebær og valnøtter, fritert snacks og en kremaktig suppe.

Koldtbord.

Vår vri på det norske tradisjonelle koldtbordet, med moglegheit til å utvide med enkelte varmrettar. Min 25 personer, 2 ukers bestillingstid.

  • Eplenakkjen`s røykelaks, servert med eggerøre

  • Roastbiff, servert med syltet løk, tartarsaus

  • Sjøkreps med estragonsmør

  • Kalkunfilet servert med waldorfsalat

  • Bacon med lønnesirup fra eplenakkjen 

  • Ost fra Myrdal, valnøttknekkebrød og chutney.

  • Grønn salat

  • Spekemat frå Tronfjell

  • Potetsalat

  • Husets brød. 

    Pris på huset: 780,-
    Pris catering: 700,-

    m/varmmat 200kr ekstra:

  • Kyllinglår

  • Karbondaer med karamelisert løk

  • Bakte krydderpoteter

    Tilleggsvalg kald, 60kr pr stk:

  • Reker med majones og sitron.

  • Pastasalat

  • Brokkolisalat

Tillegsvalg Dessert 120,- :

  • Vaniljepannacotta, blåbærsirup, friske blåbær.

  • Sjokolademousse, sjokoladejord, friske bringebær.

Dekket bord med blomsterdekorasjon, stearinlys i glassbeholder, og vinglass, med et maleri i bakgrunnen.

Tapas

Småretter frå norske råvarer, fingermat og små smaksbomber som er det perfekte sosiale måltidet. Min 15 personer, 2 ukers bestillingstid.

  • Kjøttboller, servert med tomatsaus

  • Marinerte kyllinglår,

  • Grønne oliven

  • Brokkolisalat

  • Fana brie, pepparost fra Myrdal, valnøttknekkebrød, tranebærchutney

  • Bakte krydderpoteter

  • Foccacia, pisket urtesmør og aioli.

    Pris på huset: 350,-
    Pris catering: 320,-
    (uten påfyll)

    Tillegsvalg 50,- kr:

  • Bacondadler

  • Pastasalat

  • Røkt ørret wrap med krydret rømme og ruccola.

Våre selskapslokaler.

  • Koselig restaurantinteriør med trebord og stoler, dekorativ peis, rustikk bardisk, hengelamper, og borddekorasjoner med blomster.

    Butikken

    HOVEDHUSET, GAMLE BUTIKKEN TIL KÅRE JOHNSEN

    Det opprinelige huset frå 1923, nyttast til restaurant og bar til dagen, men kan og nyttast til lukka selskap.

  • Et pent dekorert bord i en restaurant med blomsterdekorasjoner og telys i glassholdere. Det er stilige grå stoler rundt bordet og en dekorativt malt vegg i bakgrunnen, med et innrammet maleri på veggen.

    Festsalen

    NYBYGGET FRÅ 2017

    Festsal utsmykka med lokal kunst, velurgardiner og rustikke bord. Plass til 70 gjestar, kan lukkast heilt av frå resten.

  • Sjøhuset

    CHAMBRE SÉPARÉE

    Sjøhuset, tidlegare lager til butikken, vart bygga om til selskapslokale i 2009. Plass til 20 gjestar. Eit bygg for seg sjølv.

  • Koselig, rustikk interiør i tømmerhus med trebjelker, gamle møbler og antikviteter. Bord, stoler, sofa og lamper dekorert med lys og blomster.

    Naustet

    VÅRT NYE CHAMBRE SÉPARÉE

    Naustet har stått på nabotomten sida 1920. I 2020 forvandlet me det til ein koseleg stova, perfekt til selskap og glede.